Контролен гел за хлебарки

Контролен гел за хлебарки

Удобен. Може да се провежда по всяко време, което отговаря на Вашия график. Без никакви проблеми. Няма нужда да изхвърляте кухнята и да съхранявате. Няма нужда да се освобождава от помещението. Няма миризма, петна и дим. Висока производителност. Осигурява пълно елиминиране на хлебарки. Дълготраен контрол на всички видове хлебарки. Gel Baiting е система без пръскане за контрол на хлебарки. Доказана ефективност в хиляди домове, офиси, ресторанти, фабрики.
Чат сега

Информация за продукта

Контролен гел за хлебарка


PCPD.jpg


Удобен. Може да се провежда по всяко време, което отговаря на Вашия график.

Без никакви проблеми. Няма нужда да изхвърляте кухнята и да съхранявате.

Няма нужда да напускате помещението

Без миризма, без петна и без изпарения.

Висока производителност. Осигурява пълно елиминиране на хлебарки.

Дълготраен контрол на всички видове хлебарки.

Gel Baiting е система без пръскане за контрол на хлебарки.

Доказана ефективност в хиляди домове, офиси, ресторанти, фабрики.


Някои факти, които трябва да знаете за примамката с тръби от хлебарка:

Те са нощни по навик и рядко се срещат през деня. Поради своето уклончиво поведение и нощни навици, за всеки, който виждате, може да има много повече скрити и умножаващи се в скритите места. Ако виждате хлебарки от деня, това може да означава възможен признак на тежка зараза. Те могат също така да получат достъп чрез торбички за хранителни стоки, кутии и др.


vvd.jpg

Име на продукта Гел от хлебарка
сертификат SGS
Тип игла
Капацитет 20ml
цвят жълт
Пакет 60pcs / CTN


PCPDS.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

0.jpg


ЧЗВ


Нашите предимства:

“Разработване според клиента; Замислена служба; Нашата мисия


А. Обещавам Ви високо качество на продукта.

Ние отново професионален производител, които се специализират в производството на молец отблъскващ и така нататък. За да поддържаме високо качество на продуктите, ние винаги използваме най-доброто качество на сурови материали, за да произвеждаме нашите продукти и стриктно контролираме процеса на производство. Поради нашата постоянна persue на най-добро качество, нашите продукти са били популярни в продължение на 10 години сред клиентите, особено в Африка, Азия и така на пазара.


Б. Обещайте най-добра цена.

Като професионален производител ние не само ви предлагаме най-доброто качество, но и най-добрата цена. Тъй като ние имаме 10 години опит в производството на продукти и имаме супер-професионален и технически екип работа, ние можем и контрол на разходите за нашите продукти, трудови ресурси и така нататък. Ето защо можем да ви обещаем най-добрата цена.


В. Обещайте най-доброто обслужване.

С 6 години опит на износители, нашият екип добре познават процеса на международна търговия, и ние можем да ви предоставим най-доброто обслужване по време на външнотърговския бизнес.

Hot Tags: таракана контрола гел, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, евтини, персонализирани, марки, насипни, ниска цена, купуват отстъпка, на склад, безплатна проба, направени в Китай

Запитване

You Might Also Like