Различни антиперспирантни методи. Моля, изберете метода, който ви е удобен.

- Feb 03, 2018-

Различни антиперспирационни методи:

1. Изключително изпотяване на тялото. Обърнете специално внимание на навременната подмяна на потни дрехи. И топла водна баня, за да поддържате кожата суха.


QQ截图20180202165352_副本.png


2. Измийте обилно дрехите за пране. Лятото е много горещо. Често се къпете е по-ефективен и практичен антиперспирантен метод. Имайте предвид, че използвайте топла вода за миене, така че измийте ще усетите цялото тяло в хлад. Ако измиете със студена вода и ще доведе до свиване на порите. Но след като душът се чувства по-горещ. След къпане дрехите трябва незабавно да се измият. За да се избегне потта да се стимулира кожата.


QQ截图20180202165632_副本.png


3. Използвайте антиперспирант или антиперспирант. Повече пот през лятото. Можете да използвате малка площ или антиперспирант. Не е голяма част от намазката на тялото. Антиперспирантът може да се пръска на мястото на изпотяване.За да намалите секрецията на пот.Можете ефективно да дезодорирате. Изберете антиперспирантни продукти. Трябва да обърнем внимание на избора от редовните производители и квалифицирания партиден брой продукти. Преди да се използва, опитайте в горната част на ръката. Не може да се гарантира еритема, сърбеж и други симптоми. Тъй като някои антиперспиранти върху кожното дразнене могат да доведат до алергии. Освен това увредената област на кожата не може да използва антиперспирантни продукти.


4.jpg


I & ADMIRED роса на тялото шест основни характеристики:

1. Парфюмът е елегантен. За да освежат хората.

2. Безопасен и не стимулиращ. Не засяга нормалната функция на потните жлези, подходяща за всички видове физични популации.

3. Отстраняване на антиперспирант, леко разпръскване, ефективно в рамките на една минута, отстраняване на миризма.

4. Аромат, по-малко дозировка и продължителна продължителност, ароматът на миризмата може да се поддържа през целия ден, освежаващ.

5. Ароматен елегантен, първокласен вкус, така че да имате привлекателност.

6. По всяко време, където и да се използва, мини дизайн преносим, ​​лесен за пръскане, прост и удобен.


photobank.jpg


Моля, обърнете внимание на нашите знания. Актуализиране !!!

 

Гуанджоу Топон Химически Ко ООД