Споделете уменията да миете мръсни дрехи.

- Jan 17, 2018-

Как лесно да измиете някои мръсни петна върху дрехите? ТОПОН долу, за да споделите някои от петна за измиване на дрехите.

 

№ 1: Горещи петна върху бели дрехи.


1_副本.jpg

Спрей паста паста за зъби, навлажнена с вода. Вероятно се разпространява върху мазнините, внимателно разтривайте. Бялата пяна покрива цялото парче плат. Почистете с вода, мазнината напълно изчезна.

 

№ 2: Поставяне на почерка на дрехи.


timg (9)_副本.jpg

Използвайте Erguotou и вода. В Ергуоту ще бъде потопен почерк. След това използвайте препарата за почистване. Или изсипете мляко с почерка по ръцете. Потопете малко вода.

 

№ 3: Почистване на дрехи от вино.

timg (10)_副本.jpg

Поставете мръсните дрехи, напоени с вода. Поръсете със захар в петна скраб и плаващи мрежа може да бъде. Или на натриев прах, покрит с мокри петна и изчакайте десет минути да изплакнете водата.

 

№ 4: Попиване на мръсни петна върху дрехите.

timg (13)_副本.jpg

Тъй като потта съдържа мазнини и лесно се кондензира в тъканните влакна. Така добавете около две супени лъжици амоняк в измиването. Потопете се за няколко минути, търкайте, а след това измийте с вода. След това следвайте общата програма за миене.

 

№ 5: Различен плодов сок отпечатани мръсни петна върху дрехите.

timg (14)_副本.jpg 


Новите петна веднага могат да разпръскват солта в мръсотията, светлината да се разтрива на ръцете, да се намокри с вода, потопена в измиващ разтвор на препарат. Можете също така да използвате топла вода триене, сапун силно отстраняване. След проследяване и проследяване ясно. Можете да използвате 5% амонячна вода и органични киселини в сока. След това се измийте с детергент. Кетчупът може да се изстърже и да се измие с топъл препарат. След като желето може да се шампони с вода след шампоане. След това измийте сапунен течен алкохол, изплакнете с вода.

 

Фокусът дойде. ТОРОНА пера лист ерата.


laundry sheet

Пликовете за пране са иновативни продукти за пране, които позволяват пералните продукти да бъдат листови и леки, като същевременно се носят лесно; перални листове, използващи нанотехнологии и ултраконцентрирана технология, осигуряват по-голяма чистота от обикновените перални продукти. И в топла и студена вода веднага ще се стопят, нефосфорни, нетоксични, не флуоресцентни избелители, могат да проникнат в различни дрехи влакната разчупват упоритите петна.

 

И така нататък.Ако искате да научите повече за това как да измиете мръсните дрехи, моля не се колебайте да се свържете с нас.


Моля, обърнете внимание на нашите знания. Актуализиране !!!

 

Гуанджоу Топон Химически Ко ООД


Моля, вижте свързаните с продукта връзки:


Автоматично миене на пералня за перилни препарати за пътуване


pho.jpg