Умря уменията на мишката. Не се притеснявайте, че мишката идва! --- TOPONE знание

- Dec 21, 2017-

Плъховете не могат да ядат за няколко дни, но не могат да пият вода на ден.

Така че обърнете внимание на мястото, където има вода!

Например, кухня, мивка, цепнатини и така нататък.

Мишката е група от животни, ако семейството ви намери мишка,

Може би има повече.

Защо вашият дом често привлича плъховете, за да покровителства? Това е така, защото не знаете, че тези умения измират мишката!


timg_副本.jpg

Можете да прецените местонахождението на мишките със следи от ухапване, отпечатъци, следи от урина, следи от плъхове и следи от мъртви плъхове, плъхове на плъхове, писти на плъхове, плъхове за плъхове.


timg.jpg

Първо, Необходимо е добре да опаковате храната. Опашката за супата от ориз трябва да бъде поставена в запечатаната кутия. Кухнята трябва да бъде чиста и без остатъци от храна. Поставете готовия ориз в хладилника.


20300542877828144708129334314_s_副本.jpg

Второ, За да почистите къщата, почистване на отломки, особено в кухнята, мазе, шкафове и други тъмни и влажни място.


timg (2)_副本.jpg

Трето, трябва да запомните, че някои места, които се свързват с външния свят, могат да блокират колкото е възможно повече. Например, някои от тръбата интерфейс. Разнообразие от пукнатини изход, пукнатини и други неща могат да бъдат използвани за включване на solid.All видове вентилационни отвори могат да използват малка мрежа бодлива тел печат.


QQ截图20171220110549_副本.png

В допълнение към умират мишката, за да вършат работата.Тези работни места не могат да бъдат по-малко!

Разбира се. Не по-малко капан за лепило за мишка!


Rat&Mouse Glue Trap

Плъзгач за лепило за мишка с безцветни, безвкусни, безопасни, екологични и т.н. Подходящ за други методи за измиване на мишката, които са по-чувствителни места. Като фабрика за хранителни продукти, фармацевтична фабрика, кухня и т.н. Капан за лепило за мишки не само може да се придържа към мишки, но и да прилепва хлебарки, мухи, бъгове, стоножки и други насекоми.


Rat&Mouse Glue Trap

  

Инструкции:

1.Можете внимателно да наблюдавате обкръжаващата среда.И началното разбиране на обхвата на дейностите на плъховете и пешеходните маршрути.

2. Лепенката за лепило за мишки се разпространява хоризонтално върху активността на мишката и пешеходните маршрути. Можете също така да се сгънете в тръба или U-образна форма на малко пространство, като например разстоянието между хладилника и стената.

3. Капанът за лепило за мишки е добавил атрактант за вкус на фъстъци. Такива като лепкава в мишката капак лепило с черупки от фъстъци, шам-фъстъци и други ядки.


Моля, обърнете внимание на нашите знания. Актуализиране !!!


  Гуанджоу Топон Химически Ко ООД

Моля, вижте свързаните с продукта връзки:


Топоне плъх и мишка

photobank (57)_副本.jpg