Знаете ли предимствата на мини тип Пералня лист?

- Mar 09, 2018-

TOPONE марка Пералня листове са иновативни перилни продукти, които позволяват перилни продукти да бъдат лист като и лек като същевременно е лесно да carry.laundry листове, използвайки нано-технология и ултра-концентрирано технология предоставя по-голяма чистота от редовните перилни продукти. И в двете топла и студена вода веднага ще се стопи, без съдържание на фосфор, нетоксични, не флуоресцентни избелители. Той може да проникне най-различни дрехи влакна почивка упорити петна.


Laundry sheet

Тема:

1. здрави за всеки, дете, бременна, всички нормални хора използват. (защото не избелване агент, стойност на PH неутрален, нишесте като превозвач)

2. повече среда. (Няма фосфор, Dissolved напълно, освен вода)

3. повече детергентност. (Шоколад, червило, маслени петна всички чисти добре)

4. по-икономично и практично. (сравни с други детергент. 1 кутия лист = 5 кг течност)

5. по-удобно да се вземе и съхранява. (1 бр е само 3.5 g)


Laundry sheet


Указания за употреба:

1 най-натоварваща миене: започнете миене, добави Пералня лист от поток вода, след което добавете дрехи. Концентрирането на миене: Добавяне на Пералня лист, след което добавете дрехи. Започне миене.

Помислете за използването на окото чанта за предната зареждане на машини. Винаги четете инструкциите за производителите на машини.

2 след измиване е пълна, се прехвърля заедно с дрехи сушилня.

За най-добри резултати: Използвайте автоматично сух средносрочен настройка. Използвайте ниска настройка на топлина за синтетика. Подобно на други омекотители, ако зацапване, разтъркайте с бар сапун, измийте с топла вода.

Не е предназначен за използване в спално облекло на децата или други пламък устойчиви тъкани, тъй като те могат да намалят пламък за съпротива.


Laundry sheet 


Предупреждение

1 Пералня е ниска пяна и лесно да се мият, disolve по-бързо, когато във водата, моля не го поставяйте близо до влажно място.

2. потопете за 20 минути ще бъде добър преди измиване.

3. обикновено, 1 парче може да използвате за 2-3 кг дрехи, 2 за 3-6 кг дрехи, 6kg трябва 3 парчета или повече.

4. по-малко дрехи може да сълзотворен на Пералня листове.

 

Моля обърнете внимание на нашите знания. Актуализиране!!!

 

Гуанджоу Topone химически Co., Ltd