Електрическият комар за комари може да се използва повторно по този начин. Знаеше ли?

- Dec 09, 2017-


В нашия живот има разнообразие от методи за отблъскване на комари, от които много приятели избират електрическа комар за комари. Тази електрическа комар за комари има много предимства, удобство, хигиена, без тютюнев дим, достъпни за ползване. Но много от приятелите могат да използват електрически комар мат веднъж директно изхвърлен.Тогава приятел може да се използва отново електрически комар мат.

  Част 1

На първо място, трябва да подготвите по-лека и електрическа комар за комари, които са били използвани веднъж.


微信图片_20171115163243_副本.png


Първо поставете веднъж използваната електрическа комар за комари (комари повече места за увеличаване на дозата) .Почистете и двата края на пръстите, трудно да руби меко, особено внимание.На края също трябва да месят до нивото Point outpaper.


Второ, използвайте запалка, за да я запалите от единия край. Опитайте се да направите огъня да е по-голям.


На трето място, докато около 70% от цялата част от електрическата маска за комари влязат в контакт с пламъците. Огънят ще бъде издухан (просто изгаси отворения пламък). В стаята с дим от електрическата комара за комари, на безопасно място, затвори прозореца. Хората всички излизат.


След като влезе в стаята след три минути.Отворете прозореца няколко минути във вентилацията може да бъде.Ефектът е отличен!

Част 2

На първо място, трябва да подготвите електрически нагреватели за комари, използвани електрически бобини за комари, чешмяна вода, хартиени кърпи, тоалетна вода.


1.Намерете парче от използваните електрически котел нагревател, избършете повърхността с тъкан почистване Clean.Since използва комари бобини heated.The вътрешни комар медикаменти летливи почти остатъци на повърхността на някои леки stains.As дълго, като избършете с тъкан може Изтрийте чистата електрическа котел за нагряване на резервоара.


微信图片_20171115145647_副本.jpg

2. Вземете чистата електрическа комар за комари, за да почистите във водата. Сложете 90% от водата вътре. Оставяйки малко вода в нея. Стиснете 90% от водата вътре. Оставяйки 10% влага в матката за електрически комари вътре.


微信图片_20171115145436_副本_副本.jpg

3. Електрическият котел нагревател включен в електричеството, подготвената електрическа комар за комари в нагревателя. Подготвената електрическа комар за комари в отоплителния газ за няколко минути. Комарът в тази среда не може да оцелее. Така че да се постигне ролята на репелент срещу комари.


微信图片_20171115145911_副本_副本.jpg

 

Повторното използване на електрически комар мат запазени.По подготовка за следващата следвате 1-3 стъпки, за да продължи.Докато електрическа комар комар не са повредени.Ние може да следваме горния метод за повторно използване на електрически комар mat.So да се постигне репелентният ефект. За постигане на целта за защита и опазване на околната среда.

 

Какво е по-добро използване на електрически комар мат?


photobank4_副本.jpg

Защо е избрана марка TOPONE марка електрически комар?

Топла марка TOPONE марка е безопасна и чиста, използването на добър ефект, лесен за използване.


QQ图片20170329155550_副本.jpg


Така че, научихте ли го?

Моля, обърнете внимание на нашите знания. Актуализиране !!!

 

Гуанджоу Топон Химически Ко ООД

Моля, вижте свързаните с продукта връзки:

Екологични мирни съни Електрически комарници Repeller Killer Матс


photobank (40)_副本.jpg