Как бебешката пелена не носи урина? Оказва се, че майките са пренебрегнали тези точки!

- Jun 13, 2018-

В процеса на носене на пелени. Много майки ще се сблъскат с проблем, т.е. бебешки пелени урина. Уриниране ли е проблемът на пелените? Обикновено пелените се използват правилно без изтичане, което вероятно е погрешен начин да ги използвате. Можете да видите дали изтичането е причинено от следните причини.

 

微信图片_20180612163437.jpg 

1.Начинът за носене е неправилен

Носенето на пелени може да изглежда просто, но ако те не са стандартизирани правилно, те лесно ще проникнат в урината. Има няколко точки в роклята, които се нуждаят от специално внимание:


За да предотвратите изтичането, трябва да подобрите гърба на пелените на бебето и след това да издърпате памперсите в краката до пъпа, така че да не покрива пъпа и ако пелените не носят неправилната урина, изтичането няма да замърси пъпа на бебето.

Сгънете страните на коремните пелени навътре или навън, за да предотвратите раздробяване на пъпа на бебето. Залепете магическите стикери от двете страни. По този начин може да се предотврати изтичането на урина по-ефективно. Талията е свободна и стегната, така че един пръст може да бъде пуснат в стандарта.

 

微信图片_20180612163836.jpg 


2. Неподходящ размер

Изборът на пелена, погледнете теглото. Твърде големият модел е лесен за изтичане на урината, прекалено малкият модел ще доведе до филтрация, защото урината е повече от издръжливостта на уринните панталони, а плътните ушни панталони ще повредят деликатната кожа на бебето.


3. Вижте дали пелените са наситени

 

Бебешкият обем на урината е сравнително голям или носи по-дълго време, което ще доведе до насищане на панталоните на урината. По това време абсорбционният ефект на панталоните на урината е сравнително слаб, склонен към изтичане на урина. Поради това трябва да сменим пантите на урината навреме, да предотвратим изтичане на урина и да се предпазим от червените сладки.

 

微信图片_20180612164110.jpg 

 

Моля, обърнете внимание на нашите знания. Актуализиране !!!

 

Гуанджоу Топон Химически Ко ООД