Колко време е правилно памперсите да се променят?

- Apr 10, 2018-

Бебешки пелени са за еднократна употреба и имат добра вентилация и хигроскопичност, което е удобен и полезен асистент за младите майки. Поради водната бариера извън пластмасовото фолио от пелени, въздушната пропускливост на пелените също е силно ограничена. Така че, за да се предотврати бактериално размножаване, майките често променят пелените си за новородени. Колко често трябва да бъдат променени, за да се предотврати развитието на бактериите?


29658102250898284_副本.jpg 

Колко често се променя пелената на бебето?

След като изпражненията на бебето трябва незабавно да заменят пелените и урината може да бъде сменена за 2-3 часа. Докато се установи, че урината на пелените е 2-3 пъти, тя трябва да бъде заменена. Предполага се, че преди всяко хранене, след хранене, след изпражненията, преди сън и събуждане, трябва да преценим дали пелена трябва да бъде заменена. Всеки път, когато бебето ви вика, обърнете внимание на това дали пелената трябва да бъде заменена.


12+1纸尿裤  详情2mm(_副本.jpg

Променете времето на хартиените памперси на различна възраст.

1. Неонатален период: тъй като пикочният мехур не е напълно развит, урината не може да се съхранява в тялото дълго време, така че броят на пелени ще се промени много, общото 2 часа да се промени, 24 часа промяна на номера от пелените могат да достигнат 10 пъти, всеки път преди и след млякото, детското столче, преди да заспи, трябва да сменят пелените.

2. При бебета и малки деца може да се променя 3 часа през деня. Когато е по-голяма, може да се промени 4-6 часа и може да се променя два пъти през нощта или веднъж през нощта.


058d429e6193f6e3c993b5226cac594_副本.jpg

  

Какво е по-добре за майка да избере пелена?


1_副本.png 

 

Пелените от тоалетна пелерина Topone са висококачествен продукт, който възприема международните технологии в производството си. Производството е подредено в затворено и безпрашно растение, като по този начин пелените са екологично чисти и безопасни за употреба от бебета. Пелените имат много функции като:

1. Супер абсорбиращ слой.

2. Син слой ADL.

3. Повторно използваема магнитна лента.

4. 360 структура за предпазване от изтичане.

5. Индикатор за влажност.


2_副本.png

IMG_0700_副本.jpg

 

Моля, обърнете внимание на нашите знания. Актуализиране !!!

Гуанджоу Топон Химически Ко ООД