Как да изберем ефективни и безопасни продукти против насекоми?---TOPONE знания

- Dec 02, 2017-

Как да изберем да се справят с различните видове насекоми на пазара? По-долу ние ще въведе няколко вида насекоми репелент продукти са широко използвани и ежедневно използване на препарат против насекоми продукти и табу за ваша справка.

 

Традиционните черни местообитания


photobank (54)_副本.jpg

Традиционните черни местообитания са предимно активни съставки на различни Пиретрум инсектициди благодарение на сравнително ниските разходи, е използвал сравнително широк диапазон. Така отблъскващ ефект е по-добре.

 

Комар отблъскващ крем


驱蚊膏主图02_副本.jpg

 

Комар отблъскващ крем е изработена от естествени растителни етерични масла формула. Грижи за кожата и двете насекоми ефект. Не съдържа никакви пестициди инсектицид, ефективно предотвратяване и облекчаване на ухапвания от комар, горещо и други кожни дискомфорт, кожата готино и комфортно, отблъскват комарите, излизат, основните туристически стоки.

 

Гривни против комари


timg_副本.jpg

Гривни против комари е по-популярен mosquito репелент продукти през последните години, активната съставка е етерично масло от цитронела.  Обаче твърди, че е 100 % естествен, "химически свободен" комар гривна, изложени от голям брой новини повече или по-малко съдържат пиретрини репелент вещества. Още по-тревожен е, че сегашната мрежа от състава на продукта някои гривни против комари не е ясно и няма гривни против комари производители получи свидетелство за регистрация на необходимите пестициди, специфични видове тези гривни репелент, специфично съдържание е трудно да се провери, продължителната употреба на такива продукти е трудно да се гарантира безопасността.

 

Комар отблъскващ софтуер


timg (1)_副本.jpg


Комар отблъскващ софтуер е софтуер, който използва звукови вълни, за да отблъскват комарите, които могат да бъдат инсталирани на компютър или мобилен телефон. Обаче досега, научни експерименти не са успели да докажат съществуването на принципа на "ултразвукова репелент". Следователно ефективността на такъв софтуер не е никаква научна основа за подкрепа. От друга страна продължителната блокада на високи дози може да увреди човешки клетки. Следователно не се препоръчва да използвате тези ненаучни методи да отблъскват комарите.

 

Как да отида в супермаркета, за да купи гръбначното правилно?

 

a_副本.jpg

 

При закупуване на местообитания, обърнете внимание на опаковката на продукта, дали има два знака: Първият е "производство разрешение", издадено от NDRC. Вторият е "пестициди регистрация сертификат", издадена от Министерството на земеделието на наркотици Examination.The две позволява пълна стандартизиран продукти. В същото време пакет също трябва да бъде маркиран с името и съдържанието на репелент активни съставки. За да избегнете три non-продукти.


Сте научили това?


Моля обърнете внимание на нашите знания. Актуализиране!!!

Гуанджоу Topone химически Co., Ltd