Как да се чисти бяла риза?

- Jan 24, 2018-

№ 1: Почистете бели и бели чорапи

Упорити петна върху бели дрехи е трудно да се изкорени. Този път, за да вземе лимон парче вряла вода във водата след накисване на бели дрехи. Около 15 минути след почистване.


u=1271189488,2946919265&fm=27&gp=0.jpg

№ 2: Почистването на дрехите мирише

Понякога поради изсъхване на сушенето на дрехите. Ще има неприятен пот кисел вкус, вземете бял оцет и смесена вода, напоена с ароматни дрехи за около пет минути. И после облечете се във въздуха, за да го изсушите.


timg (2).jpg

№ 3: Почистете дрехите и боята

 

Разтрийте дрехите, за да нарисувате как да правите? Методът е да се приложи студеното масло към мястото, където боята е залепена. Тъй като съдържанието, съдържащо се в студено масло, разтваря боята и след това изплаква чистата. Ако са оцветени с водоразтворими бои (като водоразтворими бои, латексова боя) и вътрешна боя, незабавно измийте с вода. Ако найлоновият плат е оцветен с боя. Може да се покрие със свинска мас. И след това се потапя в детергент.


timg (4).jpg

 

Изчистете боядисаните дрехи

 

Добавете топла вода към пералната машина. Стартирайте пералната машина за изплакване. Добавете 84 дезинфектант и добавете около една трета бутилка дезинфектант към вода с половин цилиндър, разтваряйте и разреждайте, поставете дрехите, покрийте капака, изплакнете за около 25 минути, след 25 минути. Извадете дрехите, сухите дрехи, цветът назад оригинала.

 

Ако искате да избегнете избледняването на дрехите. Просто купи нова рокля. Трябва да постави малко сол във водата (кофа с вода), изплакнете веднага след изплакване с вода. Не потапяйте твърде дълго! И накрая, не се излагайте на слънце. Слънцето ще направи багрилото денатурирана о. Трябва да се поставят на хладно и проветриво място, за да изсъхнат.

 

№ 4: Обърнете се към дрехите на писалката

 

Първо, излейте алкохола върху драскотините на писалката върху дрехите. Всяка драскотина трябва да бъде равномерно покрита с алкохол, алкохол, за да се използва концентрация от не по-малко от 75% от медицинския алкохол. Поставете дрехите надолу с алкохола нагоре. За да не се докосва от другата страна на дрехите, перото или химикалката могат да бъдат оцветени в други части на дрехите. С обикновен мивка. Готови ли сте за по-голямата част от водния басейн. След това пълните две белтъци се изсипаха във водата. Уверете се, че сте пълни с две капачки Caixing. Обърнете се да се разбърквате. След това добавете малко листче за пране . Тази сума можете да овладеете. След малко разбъркване, така че детергентът да може напълно да се разтвори във вода. Сега дрехите се потапяха във водата. Времето е двадесет минути. Време е, почистване на дрехите, никаква марка!


timg (3).jpg

p.jpg

Листовете за пране са иновативни продукти за перални, които позволяват на пералните продукти да бъдат листови и леки, докато са лесни за носене. Малките листове, използващи нанотехнологии и ултраконцентрирана технология, осигуряват по-голяма чистота от обикновените перални продукти. И в топла и студена вода ще незабавно се стопи, не-фосфор, нетоксични, не-флуоресцентни избелители.Тя може да проникне в различни текстилни влакна, които пречупват упоритите петна.

 

И така нататък.Ако искате да научите повече за това как да измиете мръсните дрехи, моля не се колебайте да се свържете с нас.

 

Моля, обърнете внимание на нашите знания. Актуализиране !!!

 

Гуанджоу Топон Химически Ко ООД