Как да използвате боя за пръскане на кола?

- Nov 20, 2018-

Спрей живопис е евтин начин за боядисване на кола. Почиствайте и пясвайте повърхността на автомобила, за да създадете гладка основа, върху която да поставите грунда. Нанесете множество грундове и груби покрития, за да постигнете качествено покритие. Въпреки че спрей боята е удобен и ефективен вариант за боядисване на кола, важно е да го използвате безопасно. Винаги пулверизирайте боята в добре проветрявана зона и носете маска и очила.

1.Изберете защитено и добре вентилирано място, за да използвате кутиите за пръскане. Аерозолите работят най-добре в топли, сухи и защитени условия. Работете в добре вентилиран гараж, ако е студен и влажен навън. Избягвайте влажността, ако е възможно, тъй като това затруднява боята да изсъхне.

Уверете се, че колата ви е далеч от всичко, на което не искате да рисувате.

Носете предпазни очила и прахова маска, за да се предпазите от изпаренията и праха от боята.

 

图片1

图片2

Марка TOPONE Превъзходство на боя за пръскане :

1.Натурален сух каучук покритие агент, чрез пръскане промени цвета на колата.

2. Антифугиране, водоустойчивост, устойчивост на износване и устойчивост на корозия.

3. Лесна конструкция, добра текстура и силна гъвкавост.

4. Може да бъде отлепено по всяко време, ако вече не е необходимо.

5. Супер защита на околната среда.

 

图片3


2. Разклатете боята за боя за най-малко 3 минути. Пигментите в боята се разделят с течение на времето, така че ще трябва да разклатите кутията енергично, за да ги комбинирате отново. Ако вече сте разтърсили и сте използвали кутията през последните 12 часа, ще трябва само да разклатите кутията за 1 минута.


图片4


3. Изпробвайте боята върху резервна част от картон. Задръжте кутията на около 25 сантиметра (9,8 инча) от картата и напръскайте боята. Проверете картата, за да се уверите, че боята е напръскана равномерно. Ако е нестабилна, разклатете кутията за още няколко минути.

Спрей за изпитване ще ви даде възможност да експериментирате с колко налягане трябва да поставите бутона за пръскане.

 

图片5


4.Направете боята върху автомобила, като използвате хоризонтални удари. Задръжте контейнера така, че да е успоредна на повърхността на автомобила и на около 25 сантиметра (9,8 инча) от автомобила. Натиснете надолу бутона за пръскане и напръскайте боята върху автомобила, като използвате равномерно движение напред и назад. Внимавайте да държите кутията успоредно на автомобила, докато премествате ръката си през района. Продължете да пръскате, докато районът не е лек, дори покрит.

Опитайте да преместите кутията с постоянна скорост.

Преместете ръката си през областта с постоянна скорост, за да постигнете равномерен слой.

 

图片6


5.Направете най-малко 2 слоя боя, с 10-минутна почивка между палта. Прилагането на няколко слоя бои ще осигури равномерна повърхност на автомобила. Изчакайте 10 минути преди да приложите следващото покритие. Боята трябва да е леко лепкава, което помага на следващото покритие да се залепи и да се влее в предишната козина.

Ако повърхността продължава да изглежда непостоянна след 2 слоя, нанесете още един слой след 10 минути.

Изчакайте 30 минути, преди боята да изсъхне боята.

 

图片7


6. Поставете слой чиста боя върху зоната, като използвате хоризонтално движение. Натиснете бутона за пръскане и преместете контейнера по протежение на зоната с гладко движение върху повърхността, която вече сте нарисували. Това ще ви помогне да защитите боята от UV лъчите на слънце. Оставете това покритие да изсъхне за 24 часа, преди да използвате автомобила.

 

Моля, обърнете внимание на нашите знания. Актуализиране !!!

 

Гуанджоу Топон Химически Ко ООД