Имам анти-комар трик. Искате ли да научите? --- TOPONE Енциклопедия

- Nov 11, 2017-

10093422625.jpg

Чували сте много за контрола на комарите. Но нямате наистина полезен начин. TOPONE за анализ. От вътрешни до открити методи срещу комари. Втората половина на статията се фокусира върху различни репеленти от насекоми. Топоне ви научи да идентифицирате различни инсектициди.


1. Първо, че не може да се използва методът - витамин b1 срещу комари.

Някои хора са изучили такъв метод за отблъскване на комари. За да подготвите спрей, може да направите флакон. След това в петте витамин b1.И добавете вода и разклатете. Вземете бутилката в ръката, краката, тялото и други части, които можете да пръскате.

timg (2)_副本.jpg

Научно доказателство.

Нито едно проучване не може да докаже, че комарите се страхуват от вкуса на витамин В1. И водоразтворимият витамин В1 не е стабилен във водата. Вижда се, че светлината лесно се разпада.

2. Интериорът осветил цитрусовата кора, отблъскващ комарите, но и отстранявал миризмата на къщата.

微信截图_20171110131243.png


Предимства на здравето и нетоксични, екологични. Недостатъкът е, че ако циркулацията на въздуха и вкусът скоро ще бъдат разсейвани, провал.

3. Самоизработена бутилка против комари, практична и красива.

Намерете по-малка бутилка (подобна на бутилка бира) .Кой съдържа половин бутилка концентриран сироп или мед. Коматът миришеше сладко и влезе. Комарите се обръщаха и не можеха да летят.

微信截图_20171110132442.png

微信截图_20171110132506.png

И практични, и красиви. Обикновени бутилки с бира, напръскани с боя или въже. И фалшиви декорации на цветя или нещо. Направете орнаменти или затворете.

4. Моля, използвайте очите си, за да определите тоалетна вода.

Топоон ви научи на един поглед. Направете хитър репетитен експерт! Не слушайте продавача да промотира.Не токсични съставки, естествени растителни екстракти, за да се определи химически състав не е добре. Растения, които изглеждат безобидни за хората и животните, също могат да извлекат много отрови. Независимо дали става въпрос за естествен или химичен синтез. Доколкото могат да се използват стандартите за безопасност.

Най-задълбоченото и авторитетно проучване на ефективността на продуктите, които потискат насекоми, е СИП на Агенцията за защита на околната среда на Съединените щати. Досега е преминал преглед на СИП на репелентните компоненти: DEET, Репител за насекоми , Лимонов евкалипт, Pakalidin.

 

Препарат против насекоми

微信截图_20171110152435.png

Ефикасност на съставките:

Орлови нокти: Билкови есенции и топли сърбеж.

Диви хризантема: Помощ за облекчаване на дискомфорта след ухапване от комари.

Лайка: При поправка на чувствителна кожа.

Ментол: Специално добавете мента същност на комфорт и естествена сигурност.

Това е много ефективен метод. Изберете метода против комари, който смятате, че е ефективен. Надявам се, че мога да ви помогна.

Актуализирайте две новини и знания всяка седмица. Обърнете внимание на информацията в уебсайта.

 

Гуанджоу Топон Химически Ко ООД