В древни времена бебета не са пелени. TOPONE ви е казал, как древните did it---TOPONE знания

- Dec 16, 2017-

Сега бебето расте в ерата на високите технологии. Пелени за еднократна употреба може да се види навсякъде. Но при липса на пелени. Памперси в древни времена, как бебето да го пее?


QQ截图20171214113315_副本.png

Съставен от природата

Модерна мама да купуват продукти бебето. И винаги се застъпва чисто природните. Виждали ли сте наистина чист природен пелени?

В началото на човешките същества. Има концепцията за използване на пелени. В древната дни, когато почти не производителността е на разположение хората са разчитали на природата да оцелее. Всички те ядоха и използвани са направени на природата. Пелени не са изключение. Първоначалната пелена е сгънати трева, мъхове, животински кожи, листа от растения и други вещества.


QQ截图20171214113932_副本.png

Богат бебе с памук коприна. Бедните бебешки панталонки отворен чатала.

По-рано периода на воюващи държави. Имаше коприна, изработени от сурова коприна. Към северните и южните Dynasties.The памук също се появява с раждането на разнообразие от текстил. Бебешки пелени също следват с надежда. Бебешки пелени с модернизирането на текстил. Стъпка по стъпка да усвои по-добре. По-гъвкави развитие.

Не всяко бебе задници могат да се насладят на такава главна грижа, споменати по-горе, коприна, памук и други вещества в древни времена, които са богатите аристократични употреба само. Обикновените хора е облечен чатала панталони. На майката, който също практика умение, което може да се предскаже на бебето екскреция време. И след това задръжте бебето навън за да се улесни.


7a8dc1fea80247abba7b423c95b00233_th_副本.jpg


От средата на 19 век, пелени става често срещано явление, тъй като големи количества от евтини памучни тъкани са направени от индустриализация. Правоъгълна или квадратна пелена е сгънати над или обвързани с долно бельо на бебето или бельото да позволяват лесен достъп до тоалетната. Някои умни майки също ще добавят много интересни елементи към пелена, като естествените водни абсорбиращ материал Мос и торф.

По време на Втората световна война, за да реши проблема с недостига на памук. Германците изобретил направени от целулоза влакна, хартия. Този памук хартия текстура е много мек, абсорбиращи и много силен. По-късно шведската компания да продължат научните изследвания и развитие. Хартия нарязани в специална форма, сгънат листове, увити в марля или окото трикотаж, който е прототип пелена. И след това с образуването на проучвания и усъвършенстване. Удобен и санитарни еднократните памперси днес са навсякъде.


timg (2)_副本.jpg

От гледна точка на еволюцията на видовете природата винаги е била оцеляват. Така че при какви условия на живот, хората по съответния начин на живот. Разбира се най-напредналите животно в човешки същества. Повече от средния животното да промените на околната среда творчество, или иначе ние няма да бъде бебешки пелени от най-примитивни мъх кожа за еднократните памперси днес. История на колелата търкаляне. Пелени също ще бъде заменен от поколение на поколение. Както и за какво се използва бебето по-късно. Тогава пелена от сега нататък да се създаде поколение по-късно.


 

Съвременните пелени обикновено имат три основни компоненти по отношение на структурата. Повърхностно покритие. Абсорбираща сърцевина и подложка.


baby diaper

Повърхностно покритие. Включително на повърхността на нетъкани. Против страна според вода кърпа. Най-важната част на тази част е да се подобри степента на дишането възможност в пелена. Така че влага и топлинното излъчване на тялото могат да бъдат изхвърлени навреме.

Абсорбираща сърцевина. Включително дървесна маса, полимерни материали, отклоняване слой, мокра хартия състав. Този слой се използва предимно за бързо усвояване. Дисперсно и съхранява урината. Вътрешен материал директно определя размера на абсорбция на вода. Този слой е преглед на качеството на пелени.

 

Моля обърнете внимание на нашите новини и знания. Актуализиране!!!

 

Гуанджоу Topone химически Co., Ltd

Моля, вижте продукта връзки: 


Висока усвояемост биоразградими еднократна новородено кърпа пелени

2_副本.png