През лятото вашият дом трябва да има тези растения, за да унищожи комарите!

- May 10, 2018-

Когато пристига летните горещини, смятате ли, че комарите идват от къщата? Засаждането на някои растения в дома е функция, отблъскваща комарите. Растенията отделят специални миризми от листа или цветя, за да изгонят комарите. TOPONE ще сподели с вас репелентни растения против комари!

№ 1: Треска против комари


微信图片_20180509113627.jpg


Вярвам, че повечето хора редовно слушат комарите. Треска против комари, научно наименование: Geranium Geranium е билка от много години насам. Неговите малки листа багаж могат да растат до 1 метър. Листата са синкавозелени, с меки пера. Очарователният аромат е връхната точка на репелента против комари.


微信图片_20180509114023.jpg

 

№ 2 : Докоснете тамянната трева

Докоснете тамян трева, Lamiaceae genipora растения, пръст след докосване (на пръстите) аромат и приятно, оттам и името "Докоснете тамян трева." Докосването на тамян е растежа на лозата, листовете овални, назъбения край, усещането за месо, повърхността покрита с бяла коса.


微信图片_20180509114446.jpg


No.3: Mint

Мента, трябва да сме най-познати. Името на почвата е "Yindan grass" и е растение от фамилията labiata. Цялото растение ще излъчва хладен аромат. Като едно докосване на тамян, листата са назъбени, но листата са хартия и имат по-малко повърхностна коса, отколкото докосване.


微信图片_20180509114711.jpg


№ 4: Nepenthes

Nepenthes, общо наименование за всички видове от рода Nepenthes, е тропическа инсектикорозна растителна, известна също като кана за растения, бутилка с вода за маймуни, маймунски пъдпъдък, клетка за прасета и пот Leigong.


微信图片_20180509115309.jpg


По-добро използване, ако се комбинира с инсектициден спрей


微信图片_20180509115445_副本.png


Сладки сънища, репелентни инсектицидни спрейове за домашни любимци са произведени от най-новата технология.Бен мирис, без замърсяване и безвредни за хората и животните, той може да отблъсне хлебарка и пълзящи насекоми незабавно и т.н.It е подходящ за използване в градината, къщата, офиса. и т.н. Той е на разположение както за деца, така и за възрастни. Спреят е необходимост за опазване на санитарните условия и здравето на съвременния семеен живот. Тази част осигурява защита на целия ден от хлебарки.

 

Моля, обърнете внимание на нашите знания. Актуализиране !!!


 

Гуанджоу Топон Химически Ко ООД