Е хлебарка контрол с остатъчна спрей или гел стръв?

- Jul 14, 2018-

Хлебарки са социални и нощни насекоми. Те са един от най-разпространените и адаптивно вредители в градове.


timg.jpgОстатъчна пръскане е един от често използваните хлебарка методи на контрол, който може да реши проблеми бързо и ефективно. Въпреки това ще има много предизвикателства ако има само остатъчна пръскане. Например когато служи в ресторанти, супермаркети и други места, безопасни и чувствителни части следва да бъдат покрити за да се избегне наркотици контакт, но често е трудно да го направя. Ако клиентът вижда процеса, той не само причинява оплаквания, но също води до притеснения за безопасността на храните.


timg (1).jpg


Използването на остатъчна спрей е трудно за провеждане на цялостна обработка на сложни части. Ако искате да премахнете елементите пред част от картината, трябва да се справят, ще имате много усилия; Ако не го получите на място, вие няма да можете да получите желания ефект.微信图片_20180712145849.jpg 


Използвайте хлебарка стръв е много ефективни, безопасни и дълго контролирани хлебарка метод, разработен през последното десетилетие и се използва широко в развитите страни в Европа и Съединените щати. Сега все повече и повече китайски PCO компании също използват хлебарка гел стръв да се справят с хлебарки. Освен добри резултати то ще не дори да засегне нормалната дейност на клиенти. Хлебарка работа може да се извършва през деня, и PCO не е необходимо да се работи нощни смени.

33.jpg 

TOPONE марка хлебарка стръв се използва за предотвратяване на хлебарка. Продуктът се състои от висококачествени суровини за приемане на международни последните технологии и използващи технология на производство. Тя има мощен ефект срещу хлебарки, комари & мухи и няма никакъв вреден ефект хората. Те са лесно да се използва, и неговото убийство-скоростта е много бързо.


201801231124198698442.jpg

201801231130071539145.jpg 

201801231130206330623.jpg


Посока за употреба:

1. отворен вън капан.

2. отлепете хартията да изложи лепило.

3. отново Сгънете капан и баста раздела в слот.

4. място капани на ъгъла на стената или области, където хлебарки в дейност или изпражненията са обикновено забелязан, такива като зад хладилника, под мивката и печката, контейнер за боклук.

5. преместете капана на друго място, ако няма хлебарки са в капан.

6. за най-добри резултати използвайте няколко капани едновременно на различни места.

7. Когато капани са пълни, или след 12 седмици, поставете в найлонова торбичка и се разпорежда с битови отпадъци, тогава замествам с прясно капани.

 

 

Моля обърнете внимание на нашите знания. Актуализиране!!!

 

Гуанджоу Topone химически Co., Ltd