Много хора не знаят как да се направи бели дрехи изглежда нов.

- Oct 25, 2018-

Когато бели дрехи се носят за дълго време, те ще станат жълто, черно и tarnished. Как може да се възроди?

 

timg


Първо, чисто синьо мастило, изплакване метод, за да направи един басейн с вода, няколко капки чисто синьо мастило (не прекалено много), обикновено 3-5 капки, след което се разбърква добре, след това слагам измити бели дрехи във водата, дръпна го няколко пъти и го подсушете. Тъй като синьо мастило съдържа компонент, наречен железен желязо, синьо мастило прави дрехи бели.

 

图片1

 

Второ, измити ориз вода измиване метод е алкална, така че е много подходящ за почистване на елементите, може да се измие себум вместо сапунена вода и в сравнение с общи индустриални, прах за пране, неговата измиване мощност е умерен, текстура е мек, без страничен ефект. Освен това измийте ориза вода може да разделят мръсотия добре, светъл цвят дрехи с промивната вода ориз се измива и има силна обеззаразяване способности, които може да запазите дрехите светли и чисти. Можете да Накиснете бели дрехи в ориз вода за 10 минути, след това ги измийте със сапун да направите дрехи, бели и пресни. Не е лесно да жълт когато бели дрехи често се измиват с вода, ориз.

 

图片2

 

Обикновено дрехи са мръсни и петна, те трябва да се почистват във времето за предотвратяване на дрехи от завой жълти и с променен. Аз внушавам ти употребаTOPONE Пералня лист.

 


TOPONE марка Пералня листове на тънки филийки на външен вид, нова мода, изпълнението е прост и практичен. Обеззаразяване бързо, съдържащи множество действаше сърфактант, супер концентриран, имат гладка действие, измити дрехи е антибактериално, няма да направи дрехи избледняват, не съдържат флуоресцентни избелващ агент.

 

Моля обърнете внимание на нашите знания. Актуализиране!!!

 

Гуанджоу Topone химически Co., Ltd