Нашето капаче за лепило за мишки не е същото

- Dec 08, 2017-

Моля, познайте едно животно.

Черна коса, заострена уста и отвратителна опашка, тяло с бактерии и т.н.

Предполагахте ли, нали?

Да, това е мишка. Страх ли сте?

Не се страхувайте.TOPONE ви научи как да хващате мишката.


photobank (58)_副本.jpg


Първо трябва да се подготви различен капак за лепило за мишки, като капачката за лепило за мишка TOPONE.

TOPONE мишка за лепило за мишка различни предимства:

№ 1.: Съдържа силно лепило, висока температура не тече, ниска температура неcondensing.It може да поддържа дългосрочен вискозитет.Когато се използва може да бъде проектирана да керемида, тип канал, U тип, триъгълни тип.

№ 2: Безопасност на продуктите и опазване на околната среда. Не съдържа токсини, наркотици и вещества, вредни за хората и животните, безвкусни безцветни. Това е зелен продукт.

No.3: Общото използване на гризачи отровни плъхове, смъртта на мишката не може да бъде намерена във времето. Често мирише на мирис, за да се знае местоположението. Това ще предизвика замърсяване на помещенията и микроби. Лепкавият мишка борд гризач елиминира основно този "ужасен феномен".

No.4: Отворете дъската за мишка, лепкав слой от силна слуз, залепващ се нагоре, докато освобождаването на любимата храна на мишката.


QQ图片20171208104657.jpg

TOPONE е създаден с привлекателни миризми на плъхове като храна. Има силно изкушение за плъхове, здраве и нетоксични. Можете да бъдете сигурни, че ще използвате.


photobank3.jpg

Инструкции:

1.Можете внимателно да наблюдавате обкръжаващата среда.И началното разбиране на обхвата на дейностите на плъховете и пешеходните маршрути.

2. Лепенката за лепило за мишки се разпространява хоризонтално върху активността на мишката и пешеходните маршрути. Може да се сгъне в епруветка или U-образна форма в малко пространство, като например празнината между хладилника и стената.

3. Капанът за лепило за мишки е добавил атрактант за вкус на фъстъци. Такива като лепкава в мишката капак лепило с черупки от фъстъци, шам-фъстъци и други ядки.


photobank.jpg


Съвети:

1. Поддържайте чиста и суха стая. В противен случай стъпките за лепило на мишката се отпечатват със сив слой и вода. Това ще повлияе на лепкавото лепило за лепило за мишка, баня и други места.

2. През деня неудобно да поставите лепкава място.Можете да вземете поставени през нощта стратегия. Основното не влияе на ефекта на улавянето на мишки.

3. Ако лепило за ръце, подове или други предмети.Можете да използвате масло, лак за нокти или банан вода и други органични разтворители, а след това сапун чисти.


Моля, обърнете внимание на нашите новини и знания. Актуализиране !!!

 

Гуанджоу Топон Химически Ко ООД


Моля, вижте свързаните с продукта връзки:


Естествена домашна и вътрешна употреба Сандалово ароматизирани черни комари за контрол на комарите


photobank (57)_副本.jpg