Научава как да предотвратите навлизането на плъхове в дома ви.

- Aug 04, 2018-

Мишката е хитър животно, което може да намери начин да влезе в къщата чрез малки прорези и дупки. Те правят гнезда в неизползвани ъгли и могат да оцелеят върху галета. Може и да не забележите присъствието на една или две мишки в къщата, но ако не сте достатъчно внимателни, може да се окажете с проблем с бедствието. Ключът към предотвратяване на влизането на плъховете в къщата е да блокират входа на къщата, да почистват местата, където мишките обичат да правят гнезда и да премахват хранителните си източници.

Метод 1: Блокирайте входа на къщата.


微信图片_20180803151610.jpg 

 

1. Затворете вратата. Ако развиете навика да отваряте входната врата или гаражната врата, мишката може да се промъкне в къщата, когато не обърнете внимание. Затварянето на вратата ще предотврати влизането на мишката. Плъховете са най-активни през нощта, така че най-добре е да не се оставя вратата да се отваря през цялата нощ. Ако предпочитате да отворите вратата през лятото, за да позволите на бриз да влезе в къщата, инсталирайте вратичка на екрана, за да предотвратите влизането на мишката.


微信图片_20180803151702.jpg 

 

2.Спелете прозореца. Мишката е добра в пълзене и може да влезе в къщата през прозореца без никакви затруднения, особено в прозореца на втория етаж. Винаги държите прозорците затворени или поставете марля. Ако не сте проверявали екрана за дълго време, проверете го по къщата един по един. Прозорецът на екрана лесно се поврежда след определен период от време, а дупките на ръждата или пукнатините на окото позволяват на мишката да влезе. Ако някои прозорци не могат да бъдат затворени или има пропуск между прозореца и рамката, можете да блокирате пролуката с стоманена вълна или телена мрежа.


微信图片_20180803151806.jpg


Метод 2: Почистете къщата


微信图片_20180803152012.jpg

 

1. Отстранете остатъците от къщата. Плъховете предпочитат забравените ъгли на мазето, шкафовете и складовите помещения.

2. Почистете пода и почистете килима с прахосмукачка. Разлятата течност, галетата, ежедневните замърсявания и остатъците могат да привлекат плъхове. Подът се дезинфекцира всяка седмица и килимът се почиства няколко пъти с прахосмукачка, за да направи къщата по-малко привлекателна за мишката.

Метод 2: Използвайте капачката за лепило за мишка TOPONE.

 

Характеристика

1. Залепващата сила на нашия капан е много мощна, залепената мишка трудно може да избяга.

2. Екологични, здравословни и нетоксични, особено подходящи за хранителни заводи, ресторанти, хранителни складове, дома и др.

3. Този продукт не се влияе от климата, той е подходящ за всяка страна по целия свят.

4. Тя е повторно използваема, нетоксична и безвредна, без замърсяване. Това е ново поколение зелена защита на околната среда.

5. Като ново поколение екологосъобразен продукт той не е обект на изменението на климата. Той е повторно използваем, нетоксичен и безвреден.


图片1_副本.png

предимство

1. Капанът за лепило за мишка може да изхвърли миризмата на фъстъчено масло, която е една от любимите храни на мишките, може да привлече мишката, която идва.

2. Ние сме фабрика, ние строго контролира качеството на суровините, както и всеки процес на производство.

3. OEM се приема, дори и малък размер е приемлив, ние можем да направим дизайн за клиента безплатно.


图片2_副本.png

 

Насочване за употреба

 

1. Отворете внимателно дъската и я поставете там, където обикновено се появяват плъховете.

2. Поставете повече капани, ако мястото е заразено с плъхове. Поставете го на пода, ако е необходимо.

3. За по-добра ефективност, използвайте го с примамка.

4. Изхвърлете го, след като хванете плъха или го повторно използвате след изваждането на плъха.

5.В случай, че всички части или повърхности на тялото се придържат към лепилото, избършете или измийте с алкохол.


图片3_副本.png


Моля, обърнете внимание на нашите знания. Актуализиране !!!

 

Гуанджоу Топон Химически Ко ООД