Най-изчерпателната избор за това как да купя бебе пелена курсове.---TOPONE знания

- Nov 25, 2017-

След раждането на бебето. Всяка майка ще се опита един неспокоен живот. За да се даде на бебето повече любов и грижи. Всяка майка често трябва да знаете предварително всички видове бебешки продукти знания, като бебешки пелени... Как да купя по-добър? Какви са съображенията при закупуване? Най-изчерпателната избор за това как да купя бебе пелена курсове. Дайте да ви веднага.


Redocn_2013102612584037_副本.jpg


При закупуване на бебешки пелени. Първо погледнете тези четири точки.

1. марка

Най-лесният начин да купуват бебешки пелени е да си купите бебе пелена на надежден марка.


QQ图片20170313103135_爱奇艺_副本.jpg


Като TOPONE марка бебе пелена. Защото това е супер breathable、double отлично dry、Soft и комфортни и така нататък.

 

Така как да избирате от редица талия тип пелени изберете любимите си продукти?


12+1纸尿裤实物展示(中文)_副本.jpg

IMG_0700_副本.jpg


2. магическо лента с кръста.

Ефективно повторно поставяне. Дори ако бебето скочи. Но няма да падне. Също така има водонепропускливи дизайн да попречат на бебето да изцежда урина.

3. погледнете размера на памперса на бебето.


photobank00_副本.jpg


Различни марки на същия брой на памперси съответстващо тегло също може да бъде различен. Най-добрите преди всяка покупка многократно се потвърждават. Не купуват грешен леко.

 

Някои майки попитам защо пелени не винаги са лесни за употреба.

Сцена един: червен задник

В очите на много мама. Червен задник е само стандарт за да проверите дали пелена е добро. Въпреки това дори най-добрите памперси трябва да се използва с правилния начин на използване, ако дълго време след урината не се заменя. Естествено ще посети червен задник. Следователно най-мама на всеки 2-4 часа за бебето да промените пелени. Пикочните често се променят бързо. С Пу веднага промени.


timg_副本.jpg


Вие по-добре купи хълбоците крем. Бебе малко задника за намаляване на контакт с мръсни пелени. Така че може ефективно да намали шанса на червен задник.

 

Сцена втора: изпускане на урина


timg (1)_副本.jpg


Има три възможни причини за изпускане на урина: първо, повече урина. Мама трябва да бъде по-усърдно да промените пелена. Второ, броят на метра твърде голям. Може да помислите за замяна по-малки номера на метра; На трето място е облечен умения. Въпреки това да научите употреба водонепропускливи край!

 

Така че сте го научили?

 

Моля обърнете внимание на нашите знания. Актуализиране!!!

 

Гуанджоу Topone химически Co., Ltd