Принципът на местообитания

- Sep 26, 2017-

Е инсектицид (пиретрини) вдишване на хартия, използването на горещ въздух изпаряване на пестициди, общото ефикасността може да се поддържа за 6 до 8 часа.

Недостатък е, че когато използването на добра ефикасност, може да има "прекалено" на риска, но 4-5 часа по-късно, пестициди колебливи, ефектът е беден, против комари ефект отслабва.

Използването на капилярна принцип, непрекъснато отопление освобождаването на инсектицид материали течно комар намотки, просто за да компенсира недостатъците на електрически местообитания. Течни местообитания може да се използва за дълго време, около 60 дни, или така, или дори редовно пресата.

Половин час преди лягане, е добър момент да използвате електрически местообитания. Когато използваните врати и затворени прозорци, хора и домашни животни трябва да напуснат.

Местообитания са разделени в електрически филм местообитания и електрически течни комар бобини два вида, те са използването на нагревателният елемент на Термостатичен ефект на бавно освобождаване на наркотици, летливи газ за комар отблъскващ.