Има и други начини за използване на листа за пране. Знаеш ли?

- May 05, 2018-

Пералнята е нов вид измиващ продукт. Промените във формата на минали продукти за миене, водата е разтворима, пестеща вода, лесна за съхранение, лесна за употреба, чиста и чиста, без флуоресциращ агент, неутрална фосфорна свободна ръка, постепенно премества европейския пазар, става ново поколение измиващи продукти, е неутрален синтетичен препарат.


3_副本.jpg


Ръчно измиване: Ако е ръчно измиване, изсипете я в чиста вода.Поставете в парче парче, накиснете за 3 минути. кога можете да започнете да миете.

Машинно пране: поставете в мръсни дрехи, поставете парчетата в пералната, можете да накиснете за 20 минути, преди да започнете да измивате.

 

Пералнята се използва само за измиване на дрехите? Отговорът е "не", така че какво друго може да направи пералното, освен да измие дрехите?


QQ图片20180414142917_副本.jpg

1. Почистете пода


微信图片_20180503145232.jpg


Дървеният под в къщата винаги е замърсен с различни масла. Необходимо е само да разтопите филма във водата, след това да го напръскате върху дървения под, а след това се използва маншът за отстраняване на упоритото масло.


2. Почистване на банята


微信图片_20180503145318.jpg


Почистването на тоалетна е винаги отнема време и трудолюбие, изправени пред упорити петна, могат да опитат вода за миене, повече от професионален перилен препарат също се използва, минути нека тоалетна изглеждат нови!


3.Смазване и защита срещу износване


微信图片_20180503145506.jpg


Когато носите гривна, можете да нараните кожата си, когато не сте внимателни. Нанесете подходящо количество вода за пране в задната част на ръката си, носете го, междирайте я няколко пъти и я носете, като внимателно носите бижута.

 

Листът за пране е толкова полезен. Да го използваме с нашите приятели.


2_副本.jpg

ECO-FRIENDLY - биоразградими с естествена формула на растителна основа.

След като измиете дрехите си, те ще се чувстват изключително меки.

 

DEEP CLEAN - Активира по-висока производителност на детергент и платежоспособност. Използвайки Аминокиселинен Surfactant се извършва традиционно дразнещо повърхностно активно вещество. Той може дълбоко да проникне в тъкани, да очисти здравите петна, вкоренени в дрехите, да ви върне чисти и светли дрехи.

 

ОРГАНИЧЕН И ЗДРАВЕН - Формулиран с аминокиселини, билкови екстракти, по-малко уврежда кожата и околната среда. Не е токсичен, не съдържа фосфор, не Флуоресцентно оцветяващо средство.

 

ПЪТУВАНЕ - лек и компактен. Перфектен размер за пътуване. Може дори да се използва без пералня.

KID FRIENDLY - Много по-безопасно от шушулките.

Дълготраен парфюм - Добавен с букет парфюм, направете своя ден заобиколен от цвете

Подходящ за бебешки дрехи, бременни жени, възрастни ......

 

Моля, обърнете внимание на нашите знания. Актуализиране !!!


 

Гуанджоу Топон Химически Ко ООД