Използвайте инсектицид аерозоли, преди и след четирите не

- Sep 26, 2017-

Тъй като всякакви пестициди върху човешкото тяло има някои токсичност, е широко използван в Международния са пиретроиди на здравето инсектициди, човешкото тяло като продължителна експозиция може да предизвика токсичност на нервна система, причинявайки замаяност, главоболие и други симптоми.

1, преди пръскане спрей, първо трябва да всички храни, вода, шкаф печат, най-добре да се използва след хората ядат, за да се избегне замърсяване, но също така на детето може да не бъде поставен в позицията на деца.

2, трябва да бъдат добре защитени, е най-добре да носят дълъг ръкав дрехи, носят маски, за да се предотврати кожата или дихателните отравяне.

3, не прекалявайте с. Много хора с цел засилване на инсектицидни ефекта и увеличаването на използването на доза, но това също така лесно да доведе до отравяне. Ако откриете семейство или деца с виене на свят и гадене, замъглено виждане, дразнене на кожата и други симптоми, трябва да бъде своевременно да напусне използването на пестициди среда, сериозно в болницата в своевременно.

4, защото инсектицид аерозол е налягане пакет, така че да се избегне тежко въздействие и висока температура на околната среда. В допълнение някои продукти са използването на запалими органични вещества като разтворител, не го пръскайте срещу източника на огън, да се избегне опасност.