Каква марка бебешка пелена е добра?

- Jan 13, 2018-


външност

№ 1: Размерът трябва да съответства на формата на тялото на бебето. Размерът на пелените може да бъде разделен на новородени, малки, средни, големи, големи и други пет вида. Родителите трябва да обърнат внимание на това дали тялото на бебето shape.Especially tighness на краката и талията не могат да бъдат затегнати. В противен случай тя ще нарани кожата на бебето. Напомнете на мама, че размерът на памперса понякога не е точно същият.И може да варира в зависимост от различните марки производители. Така че родителите може да искат да се отнасят към номера, отбелязан от външната страна на опаковката.


Baby diaper


№ 2: Дизайн, който предпазва бебето от излъчване на урината. Когато много бебе urine.Even просто промяна на пелена. Урината може също да изтече от двете страни. По този начин, не само мръсно бебе бельо.Бай ще бъде поради неприятно плач. Устойчив на изтичане дизайн на пелена, която се повдига вътре в бедрата и роговете на талията. Когато бебето е твърде много, урината може ефективно да предотврати изтичането.


Baby diaper

№ 3: Функцията на лепилото е по-добра. При използване на лепилото, за да може да затвори пелената. И след като ненаточната пелена все още може да постави. Дори ако бебето скочи. Няма да се разхлаби или падне.


Baby diaper


вътрешен

№ 1: Пелените трябва да бъдат меки. Не предизвикват алергии. Включват съставки за грижа за кожата. Тъй като кожата на бебето е много тънка, дебелината на само една десета от кожата за възрастни. Особено кутикула е много тънка. Космените влакна са по-малко. Така че липсата на гъвкавост.Лесно увредена от триене.Комбинирана с имунитет Функцията на системата не се е развила добре.Ремонтността е слаба.Поради това, контактът с повърхността на пелените за кърмачета трябва да бъде мек и удобен.Включително разтягане талията, паста лента трябва също да бъдат взети под внимание. Което не съдържа дразнещи съставки. Това няма да причини триене на бебета и няма да причини кожни алергии.


Baby diaper

№ 2: Пелените имат супер абсорбент. Метаболизмът на бебето е много активен. Особено метаболизъм на водата. В комбинация с пикочния мехур и малък.Така много пъти на ден, за да уринира и по-млади.Нещо повече броя на урината.Ако грижите не са навременни, бебето задници често във влажно състояние.


Baby diaper

№ 3: Изберете дишащи пелени. Тъй като белите пори на бебето изпотват пори само възрастни 1/2 големи или дори по-малки. Въпреки че кожата е много по-малка от възрастните. Но количеството на потта и възрастните са почти еднакви.


Baby diaper

Така че, сега знаете каква марка пелена за избор е добре за вашето бебе.


Baby diaper


Моля, обърнете внимание на нашите новини и знания. Актуализиране !!!

 

Гуанджоу Топон Химически Ко ООД


Моля, вижте свързаните с продукта връзки:


Високо абсорбционни биоразградими еднократни пелени за новородени


photobank (49)_副本.jpg