Каква марка от хлебарки хлебарка лесен за използване?

- Feb 08, 2018-

Topone нетоксични професионални капани от отрова за хлебарки са винаги добре дошли на хлебарките, които посещават с лепкаво лепило и хубава миризма за тях. Веднъж идващ никога не напуска, докато не умре

Той е нетоксичен, без замърсяване, без замърсяване, лесен и лесен за работа. Широко използвани, могат да бъдат използвани в хотели, ресторанти, болници, хранително-вкусова промишленост, кораби, влакове и други специални индустрии и жители.

cockroach trap

употреба

1. Извадете капаните от обвивката и поставете стръвта вътре. Поставете в ъглите, по стените, под мивки, в шкафове или зад уреди, където живеят и се скриват хлебарки и други гребени. Може да се нанася и върху прозорци или дървета.

cockroach trap 

2. Отнеме три до четири дни за работа. Ако капакът е празен, преместете го на друго място. Тъй като капаните ще съдържат насекоми, децата не трябва да се справят с тях.

cockroach trap

3. Когато капакът е пълен, превключете капака. Изхвърлете в кошчето, когато и двете страни са пълни.


бележки

1. Избягвайте директното излагане на слънчева светлина и водата за добро въздействие. Ако къщата за хлебарки се намокри, изсушете преди употреба.

2.Ползвайте бензин и след това почистващ агент, за да премахнете лепилото от дрехи или други предмети в случай на контакт с лепилото.


cockroach trap

Моля, обърнете внимание на нашите знания. Актуализиране !!!

 

Гуанджоу Топон Химически Ко ООД

Моля, вижте свързаните с продукта връзки:  


Топоне нетоксични големи немски роукови капани


cockroach trap