Каква е характеристиката на памперсите за бебета от марката TOPONE?

- Feb 08, 2018-

Повърхностно покритие.Включително повърхността на нетъкани материали.Настрани според водната кърпа.По-важната част от тази част е да се подобри степента на вдишване в пелена.Така че влагата и топлината на тялото, излъчвани, могат да се изхвърлят в време.

 

Baby diaper


Абсорбираща сърцевина. Включва дървесна маса, полимерни материали, отклоняващ слой, влажна хартия. Този слой се използва главно за бързо абсорбиране. Разпространете и съхранявайте урината. Вътрешният материал директно определя количеството на абсорбцията на водата. Този слой представлява преглед на качеството на пелените.

Магическа лента с талия.Ефективно повтаряща се паста.Дори ако бебето скочи.Но няма да падне. Също така има дизайн, който предпазва бебето от излъчване на урина.


Baby diaper


Пелените от тоалетна пелерина Topone са висококачествен продукт, който възприема международните технологии в производството си. Производството е подредено в затворено и безпрашно растение, като по този начин пелените са екологично чисти и безопасни за употреба от бебета. Пелените имат много функции като:

1. Супер абсорбиращ слой.

2. Син слой ADL.

3. Повторно използваема магнитна лента.

4. 360º херметична конструкция.

5. Индикатор за влажност.


Baby diaper

 

известие

Изхвърляне на артикулите за еднократна употреба: Преди да изхвърлите използваната пелена, изпразнете съдържанието й в тоалетната, увийте прането и я хвърлете в боклука. Не изплаквайте пелената.

Информация за безопасност на памперса: Пазете тази опаковка от деца и бебета. Тази опаковка или разкъсано парче пелена може да предизвика опасност от задушаване или задушаване на вашето дете. Както всяка дреха, пелените са запалими.

 

ИНСТРУКЦИИ:

A. Отворете обвитата пелена и я нагласете.

B. Поставете бебето на пелената, закачете лентите отпред.

C. Извадете предпазителя за течове надолу отвън, за да предотвратите изтичане.


Моля, обърнете внимание на нашите знания. Актуализиране !!!

 

Гуанджоу Топон Химически Ко ООД

Моля, вижте свързаните с продукта връзки:  


Супер абсорбиращи ключалки за бебета


Baby diaper