Коя е хартиената пелена абсорбираща? Моля, разгледайте експеримента.

- May 05, 2018-

За начинаещи майки. Изборът на пелени е всъщност много заплетен процес.

Много майки са суеверни за вноса на марка памперси.

Дори преди бебето да е родено.През морето, покупка и други канали.Необходими са много.Въпреки това, някои майки са от употреба.Имате оплаквания.


timg (1).jpg

 

Какъв е фактът? Семейство сегментиране на майката на детето. Способността за поглъщане на водата е душата на пелена. В края на краищата, нейното съществуване е за бебето "ден и нощ същност" услуга. Материал, технология и технология ще се отрази на това изпълнение. също така да се разшири gap.Paper памперси с добър ефект на вода абсорбция, може да намали времето за контакт между урината и кожата, избягване на проблема с червени fart.В същото време, също помага на бебето дълъг сън.Това е обратното, скоростта на абсорбция е твърде бавна. Деликатната кожа на бебето се накисва в урината за по-дълго време.

Също така лесно е да причиниш червена коса.

Моля, разгледайте експеримента TOPONE бебешки пелена.


201804041118531175676.jpg


Бебето почти всеки ден седи върху активността на хартиените пелени, така че абсорбцията на урината от пелени е особено важна, лесна за връщане към панталоните на урината, по-лесно да причини червения задник на бебето.

Експерименталният метод, който използвахме, е да изсипем 100мл гореща вода във вътрешния слой на пелена, след това изсипваме отново в 100мл гореща вода, изчакайте 3 минути, поставете филтърната хартия, натиснете теглото, свалете малко по-късно и поставете филтърна хартия в електронната скала, за да видите промяната на теглото.

Експерименталните резултати показват, че тестът за пропускливост може да отрази до известна степен ефективността на заключване на водата на пелените. Превъзходството на тоалетната бебешка тоалетна хартия TOPONE в дългосрочната ефективност при заключване на водата може ефективно да намали появата на алергични явления като червения задник на бебето.


 

1.png

12+1纸尿裤实物展示(中文).jpg


1. Ламиниране дишаща тъкан в края на филма, за да се изключи влага горещ въздух.

2. Мощна вода за блокиране, бърза абсорбция за 5 секунди.

3. Памучна мека повърхност, за да се увеличи въздушното пространство, за да се предпази кожата на бебето от проникване на влага.

4. Заоблена магическа ключалка, гладка повърхност, повтаряща се адхезия, регулиране на еластичността като случайна.

5.5 заключване на слоя за увличане, 5 секунди бързо усвояване.

6.избрани суровини & QC, за да се гарантира качеството на стандарта.

7.3D дишаща дупка, бързо издишване на мърляв въздух, за да се намали червеният седалищен мускул.

8.0.3 см лек слой, хладен основен филм, поддържайте бебето по-удобно.

9.Използвайте подходящ за кожата материал, който да предпазва бебето от алергия и болка.

 

Моля, обърнете внимание на нашите знания. Актуализиране !!!

 

Гуанджоу Топон Химически Ко ООД