Кой начин да се контролира хлебарките е по-ефективен?

- Apr 12, 2018-

Кой начин да се контролира хлебарките е по-ефективен?

На първо място, трябва да знаем за хлебарките, които живеят в нашата къща.


един

Увреждането на хлебарки:

Хлебарите са патогени, които разпространяват различни заболявания. Хранене, често преживяване на малко храна, оставяне на малко храна за ядене и ядене на повече прясна храна; малките кафяви екскременти, които експулсират по време на движението и храненето, улесняват разпространението на болестта (накратко, хранене на ръба, изплюване, странична екскреция). Бактериите, предавани от хлебарки, също могат да причинят хранително отравяне и също могат да причинят алергични реакции към астма.

 

две

Тип хлебарка

В дома ни има четири вида хлебарки: германски хлебарка (Blattella germanica, фигура 1), ориенталски хлебарка (Blatta orientalis, фигура 2), кафяв хлебар (Supella longipalpa, фигура 3) и американски хлебарка (Periplaneta Americana, фигура 4). Германските хлебарки и ориенталските хлебарки са двата най-разпространени хлебарки. Германските хлебарки обикновено се появяват в кухни и бани. Ориенталските хлебарки са по-често срещани в сутерените (защото те обичат хладната и мокра среда).

Кафявите хлебарки могат да живеят в кухни и бани, но могат да ги намерят и в дневни и спални помещения, защото се нуждаят от по-малко вода от немските хлебарки.


微信图片_20180411165809.jpg 

 

Метод за убиване на хлебарки

Така че е по-добре да използвате ниско токсичен метод за отстраняване на хлебарки. Когато ниската токсичност е еднакво ефективна, опитайте се да не излагате членове на семейството, домашни любимци и себе си на токсични пестициди.

Метод: недостиг на вода


微信图片_20180411170021.jpg 

 

1. Хлебарите се нуждаят от вода, за да оцелеят. Те не могат да ядат в продължение на 1 месец, но без вода, те не могат да живеят в продължение на 1 седмица. Поправете всички изтичащи места в къщата. След като прекъснете източника на хлебарките, те ще се интересуват повече от вашата гел примамка.


微信图片_20180411170134.jpg 

 

2. Най-важната стъпка за предотвратяване на хлебарки е да се поддържат чисти. Измийте съдовете веднага след хранене и извадете храната. Почистете остатъците от храна и разляйте течности веднага, особено в горната част на печката, защото хлебарки като масла.


微信图片_20180411170248.jpg 


3. Изхвърляйте боклука редовно. Не поставяйте боклука в къщата твърде дълго. Предлагаме да използвате покрит кош за боклук.


微信图片_20180411170311.jpg 


Метод два: Използвайте примамка Bait


微信图片_20180411170419.jpg 


1.Използването на пазара примамка примамка. Има хронични отрови в примамката или гелообразни. Хлебарките ядат отрова и я преместват обратно в гнездото, а всички хлебарки са отровени.

2. Поставете стръвта на мястото, където познавате заразените хлебарки. Колкото по-близо до гнездото за хлебарки, толкова по-добре. Така че повече хлебарки могат да ядат примамка и да я върнат обратно.

3. Този метод ще отнеме няколко седмици, за да унищожи хлебарки.


QQ图片20180321145718.jpg 

1. Идеал за залавяне на досадни домашни насекоми като хлебарки, паяци, мравки и други бъгове.

2. Лепилното покритие гарантира дълготрайната и силна адхезия, веднъж хваната, никога да не избяга.

3. Изработени от нетоксичен материал, разрешете проблема си по по-безопасен и екологичен начин.

4. Къде да поставите: ъглите на кухнята, канализацията, шкафа, хладилника, складовото помещение, банята и други места, където се намират най-вече, ще бъдат по-ефективни.


Моля, обърнете внимание на нашите знания. Актуализиране !!!

 

Гуанджоу Топон Химически Ко ООД