Комар крем съставки

Комар крем съставки

No.1:Refreshing! Използва за Научете умора, работят извънреден труд, морска болест, липса на концентрация и др. No.2:Anti-сърбеж, Bacteriostatic.Can се използва, когато бъдат ухапани от комарите и малки насекоми. No.3:Easy за изпълнение. Малък размер, ниско тегло, може да се използва за къмпинг в дивата природа и междуселищни автобуси. No.4:Anti-сушене, лек frostbite, хидратиращ, успокояващо.
Чат сега

Информация за продукта

Комар крем съставки


   

PCPD.jpg


Тема:

100 % чисто нов

Марка растителни етерични масла

Използване на открито, професионални или у дома

Бързо и ефикасно облекчение за ухапвания от насекоми, ухапване от комар, сърбеж.


Функция:

Ухапване от насекоми дерматит, известен също като папуларен уртикария, е обща кожно заболяване при деца през лятото и есента. този мехлем може бързо и ефективно облекчение за ухапвания от насекоми, сърбеж и pains.it играе важна роля в предотвратяването на ухапвания от комар, така че е постоянна мехлем за съществуващ вън или у дома.

 

Употреба и дозировка:

Прилага маслото внимателно върху засегнатата област.


vvd.jpg

Име на продуктаКомар отблъскващ крем
АроматСлаб аромат
ФункцияЗащита от комари
Приложима площ100-150 кв.м.
ЦвятБяло
МаркаTOPONE/OEM


PCPDS.jpg

photobank (6).jpg

photobank (7).jpg

photobank (5).jpg

photobank (4).jpg

Нашата услуга


Нашата услуга: бързо време за експедиране, продукт с високо качество и бърз отговор на всеки клиент, ние винаги онлайн чакам вашия отговор.

Нашето качество: качеството е никога не завършва търсене. Ние сме приели стриктен качествен проверка на процедури за осигуряването на превъзходно стандарти за качество, за да намали шансовете на дефекти и грешки. Редовно се проверява качеството на различни етапи от производството и доставката, които започват направо от източника на суровината и завършва с окончателната доставка.

Hot Tags: комар крем съставки, Китай, производители, доставчици, фабрика, едро, евтини, индивидуално, марки, насипни, ниска цена, отстъпка покупка, в склад, безплатна проба, произведени в Китай

Запитване

You Might Also Like