Доставчици на крем против комари

Доставчици на крем против комари

Крем за тяло против комари TOPONE марка против комари защитава деликатната кожа на бебето от ухапвания от насекоми по време на разходки. Той е био-репелент. Благодарение на ботаническия екстракт от Bidens, продуктът облекчава дразненето и сърбежа на кожата, dexpanthenol овлажнява бебешката кожа и ...
Чат сега

Информация за продукта

Бебешки крем за отпускане на комариPCPD.jpg


Кремът предпазва деликатната кожа на бебето от ухапвания от насекоми по време на разходки. Отблъсква комари, панки, мушици и комари. Той е био-репелент. Благодарение на ботаническия екстракт от Bidens, продуктът облекчава дразненето и сърбежа на кожата, декспантенолът овлажнява бебешката кожа и алантоинът подпомага регенерацията на кожата.


vvd.jpg

Име на продукта Крем за отблъскване на комари
аромат Слаб аромат
функция Защита от комари
Приложима област 100-150 квадратни метра
цвят бял
Марка TOPONE / OEM


PCPDS.jpg

фотобанк (2) .jpg

фотобанк (6) .jpg

фотобанк (7) .jpg

фотобанк (5) .jpg

фотобанк (4) .jpg

Нашата служба


Нашите услуги: Бързо време за доставка, висококачествен продукт и бърза реакция към всеки клиент, ние винаги чакаме вашия отговор.

Нашето качество: качеството е безкрайна задача. Приели сме строги процедури за проверка на качеството, за да гарантираме по-високи стандарти за качество, за да намалим вероятността от дефекти и грешки. Качеството се проверява редовно на различни етапи от производството и доставките, които започват от получаването на суровините и завършват с крайната доставка.

Hot Tags: противозачатъчни сметана доставчици, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, евтини, персонализирани, марки, насипни, ниска цена, купуват отстъпка, на склад, безплатна проба, направени в Китай

Запитване

You Might Also Like