Репелент за комари Deet Cream

Репелент за комари Deet Cream

No.1: Освежаващ! Използва се за научаване на умора, работа извънреден труд, болест при движение, липса на концентрация и т.н. No.2: Анти-сърбеж, бактериостатичен. № 3: Лесен за носене. Малък размер, леко тегло, може да се използва за къмпинг в дивата природа и при пътуване на автобуси на дълги разстояния. No.4: Анти-сушене, втвърдяване на измръзване, овлажняване, омекотяване.
Чат сега

Информация за продукта

Козметичен крем против комариPCPD.jpg


No.1: Освежаващо! Използва се за научаване на умора, извънреден труд, болест при движение, липса на концентрация и др.

No.2: Анти-сърбеж, Bacteriostatic.Can може да се използва при ухапване от комари и малки насекоми.

№ 3: Лесен за носене. Малък размер, леко тегло, може да се използва за къмпинг в дивата природа и при пътуване на автобуси на дълги разстояния.

No.4: Анти-сушене, втвърдяване на измръзване, овлажняване, омекотяване.


vvd.jpg

Име на продукта Крем за отблъскване на комари
аромат Слаб аромат
функция Защита от комари
Приложима област 100-150 квадратни метра
цвят бял
Марка TOPONE / OEM


PCPDS.jpg

фотобанк (2) .jpg

фотобанк (6) .jpg

фотобанк (7) .jpg

фотобанк (5) .jpg

фотобанк (4) .jpg

Нашите услуги


Нашата продуктова линия: Първокласни технически работници, професионални умения, усърден работен дух и добра работна среда, които гарантират нашите продукти с високо качество и непрекъснат капацитет.

Нашият екип QC: Качеството е най-важният фактор. Нашият опитен персонал QC са отговорни за всяка част от високото качество на нашите продукти.

Нашите R & D екип: с голям опит в проектирането на софтуер и хардуер; Свободно персонализиране и проектиране за клиенти със специализирани изисквания.

Нашият екип по продажбите: 24 часа услуги. Нашият професионален екип по продажбите предоставя на клиентите най-добрата идея и предложение, както и помощник с нашите най-добри.


Hot Tags: против комар deet крем, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, евтини, персонализирани, марки, насипни, ниска цена, купуват отстъпка, на склад, безплатна проба, направени в Китай

Запитване

Може да харесаш също