Коминни бобини за производство на суровини

Коминни бобини за производство на суровини

Комарите, предназначени за производство на комари, които произвеждат суровини, са ефективен инсектицид, предпазващ от комари и други летящи насекоми. Той може да се използва на вашия вътрешен двор или в задния двор, за да осигури защита срещу комари, комари, еленови мухи, пясъчни мухи, черни мухи, , и други...
Чат сега

Информация за продукта

Коминни бобини, които правят суровинаPCPD.jpg

Хартията за комари от комари е ефективен инсектицид, който предпазва от комари и други летящи насекоми. Той може да се използва във вашия вътрешен двор или в задния двор, за да осигури защита срещу комари, комари, елени, пясъчни мухи, черни мухи, кърлежи и други насекоми. Когато свети, бобината освобождава активен насекомо-репелент заедно с дима, който също е естествен възпиращ ефект.Изберете себе си и семейството на тези досадни насекоми, когато се наслаждавате на времето навън с комарните намотки!


Продуктова спецификация.jpgИме на продукта
Хартия за комари за хартия
Доставка В рамките на 25 дни
Външна опаковка 60 пакета / чанта
Вътрешна опаковка 5 двойни намотки
диаметър 140 мм
състояние твърд
Ефективно време 12 часа
Име на марката TOPONE / OEMPCPDS.jpg


新版 蚊香 1.jpg

55.jpg

3.jpgvv.jpg


PCRC.jpg

3333.jpg

bds.jpg

Q1. Мога ли да поръчам проба за продуктите?

Да, приветстваме пробната поръчка за теста и проверяваме качеството. Смесените проби са приемливи.

Въпрос 2. Къде се намира вашата фабрика?

Нашата фабрика се намира в град Фуджоу, провинция Дзянси. Когато дойдете, кажете ни за вашия график, ще ви вземем до нашата фабрика.

Q3.Какво е минималното количество поръчки?

Обикновено нашите MOQ е 800 картонени кутии. Но каквото и да е количеството, което ще бъдете, ще произвеждаме за вас, но цената със сигурност ще е различна.

Q4.Може ли вашата фирма да ви предостави услугата OEM?

Разбира се, че можем.


Hot Tags: комар бобина вземане на суровини, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, евтини, персонализирани, марки, насипни, ниска цена, купуват отстъпка, на склад, безплатна проба, направени в Китай

Запитване

You Might Also Like