Всеки ден да се измие дрехи, миете наистина нали?

- Sep 26, 2017-

1 Пералня температура на водата проба

Не всички дрехи са измити с температура на водата о! Най-добрите температура на водата от памучен плат е 40 ℃ ~ 50 ° C; вълнени дрехи 35 ° C на милостта на най-подходящите водата; Почистване на бельо дрехи, температурата на водата трябва да се контролира, при 30 ° C или по-долу.

Се накисва за твърде дълго

2 това е много ненаучни, защото облеклото накисва време е твърде дълъг, повечето от материята ще се хидролизира и след това спад на броя на дрехи живот. По принцип накисване за 10-15 минути е най-подходящ.

3 Пералня течност твърде много

По-течен препарат, повече пяна, повече чисто пране го? В действителност твърде много измиване течност е трудно да изплакнете чисти, водата и отнема време. След измиване на дрехите, просто прави трудно, чувствителна кожа тълпата лесно да доведе до алергии когато облечени. Съвети за измиване на дрехи, следва да се основава върху размера на течен детергент инструкциите, за да добави половината от сумата, ако балонът по-малко и след това постепенно добавя.

4 препарат се смесва с вентилатор

Някои хора използват измиване да изпере дрехите дрехи, местни мръсно мръсно местни, като да запълни по голямата част, които могат да добавят почистващи, всъщност е повреди. Като препарат е слаба киселина, по-голямата част е слабо алкална, както с киселини и алкални неутрализиране, но спадът в обеззаразяване. В точен подход е: Използвайте само тел агент, в яка, маншети и др добави някаква сума.

5 не измива веднага сухо

Много работници офис любовта на сутринта дрехи в пералнята в загубени ляво, дрехи и други нощ назад и след това подсушете. Влажни дрехи за дълго време на пералната машина за прости разпространението на бактерии, така че прането трябва да приключи в рамките на 30 минути след излагането. След като пералнята се измива в пералнята за повече от 1 час, то трябва да се ре измиват отново.