Храна и напитки магазини са били изложени на задълбочено отказ за блокиране на мишката канал

- Sep 26, 2017-

"Мишката има характеристика, тоест, само последния път." Плъх наркотик, ако лекарството умира мишка, други мишки няма да се докоснете; мишката, за да ядат "Отровната ябълка" мъртви, да мамят другите мишки и други мишката няма да отида отново.

Зрели мишки обикновено не излизат по време на ден дейности, по-голямата част от вечерта 10:00 до 2:00, търсене на храна, така че ако деня, за да видите мишката около предаване, е вероятно, че броят на мишки в магазина е достигнал насищане, общо повече от 20 , Повече от мишката само може да излезе и намери друго място. Ресторанти и други места, лесно да се размножават най-доброто място за извършване на дългосрочна гризач надзор работа и най-добрите регионални връзката.

В гризачи контрол на персонала повече от десет години опит установено, че много ресторанти ще бъдат поставени изключване на мишката за контрол на гризачи, но тъй като местоположението на разположение или лепкава мишката плоча проблеми с качеството, гризачи ефект е лошо. Е препоръчително за ресторанти и други места, където гризачи е лесно да се размножават. Това е най-добре да извърши дългосрочни гризач надзор работа. През март и септември на всяка година плъх развъждане и чести летните и зимните месеци, към регионалните връзка да се гарантира безопасността на храните.