Седем малки купа с чиста храна Stainsc

- Sep 26, 2017-

1 удара: с продукти от бананово полирано сребро

След като ядете банани, банан коричка не губят, можете да използвате вътрешността на банана коричка чисти мръсни сребърни продукти.

2 удара: с краставици за премахване на петна по стената или масата

Краставицата е много подходяща за употреба като почистващ продукт и може да се използва за премахване на петна на стената или на работния плот.

3 3 удара: полирани с доматен сос кухненски прибори

Кухненските прибори за дълго време ще загубят оригиналния си блясък, на мръсно или ръждиво място, покрито с доматен сос, и така нататък десет минути и след това изплакнете с топла вода, кухненските прибори ще възстановят оригиналния блясък.

4 удара: използвайте орех, за да премахнете драскотините на дървени мебели

Въпреки че дървени мебели е много текстура, но често случайно надраскани, този път "орех" е спасител! Първи орех от черупката, рисувани на нулата няколко пъти, а след това пръстите на ореховото масло върху драскотини на изглаждане, така че масло може да проникне в драскотини, а накрая с мека кърпа за почистване на grunge, драскотини ще бъде много магическо изчезват!

5 удара: със сол за премахване на петна от червено вино

Червеното вино е превъзходно удоволствие, но също така лесно се преобръща. Не се притеснявайте, след като почукате, веднага вземете сол на петна при поръсете, солта бавно ще абсорбира червеното вино.

6 удара: с ориз за почистване на кафе машината в остатъците от шлаката

Поставете подходящото количество ориз в кафеварката и стартирайте кафеварката, докато оризът се смила в прах. Оризът на прах ще се излее, залепени в кафе машината шлака ще бъдат изчистени заедно. И след това избършете кафе машината с влажна кърпа триене, кафе машина на чисти приятели.

7 удара: с царевично брашно, за да премахнете мазнината върху кърпата

Какво правите, когато ядете нещо, за да изгубите мазна храна на кърпа? Покрийте царевичното брашно върху петна в продължение на 15 до 20 минути, оставете царевичното брашно да абсорбира маслото и след това използвайте прахосмукачката, за да смуче царевичното брашно и след това трябва само да използвате общите стъпки за почистване.