23-та сесия Китай Yiwu международни стоки панаир--ние сме тук.

- Nov 03, 2017-

YIWU, Китай, 21 октомври,2017.23 Китай Yiwu стоки панаира (Yiwu панаир) затворен на 25 октомври 2017 г. Пет дневен събитие привлича 180,993 (общо натрупани) посетители и купувачи. Общо 56,869 професионални купувачи са били събрани, включително 9,013 отвъдморски купувачи, увеличаване 25.1 % година по година. По време на събитието над 60000 сделки и писма за намерения за сътрудничество беше постигнато, възлизащи общо на RMB 17.87 милиарда, до 2.24 % от миналата година.

894267229860010439.jpg

Така че в тази сесия на Yiwu панаир, Гуанджоу TOPONE химически Ко, ООД катоanchorexhibitorда участва в самоличността на изложителите.Гуанджоу TOPONE химикали Ко, ООД в тази изложба е добро отразяване на диверсификация на продуктите.    

image.png

Тук се намира в географските координати на B2B36 щанд Гуанджоу TOPONE химикали Ко, ООД!

image.png

TOPONE продукт е толкова разнообразни и уникални! Ние забавляват гостите топли и внимателен!

image.png

image.png

Нашите основни тласък на перилен препарат продукти са добре приети, ние също имаме изпрати проби на клиентите да донесе у дома опит. Така клиентът ни даде обратна връзка не е лошо.

image.png

       image.png

       

image.png

В този Yiwu панаир TOPONE екип с топло отношение и професионални услуги и богата продукти за получаване на клиенти. Така че в края. Ние са събрали много ресурси.

image.png

Гуанджоу Topone химикали Ко, ООД е specialize в разработването и производството на комар сонда, аерозолни инсектицид, комар течност, комар подложка, въздух freshener спрей, спрей дезодорант тялото, хлебарка примамки и лепило капан мишка и Пералня лист и други ежедневно използвани продукти.

С хуманизирано управление и лоялното сътрудничество и стил на прагматични работа нашата компания се стреми да развитието на служителите, компания и клиенти се ползват заедно. С цел подобряване на качеството на продукти, ние приветстваме нови и редовни клиенти, за да се присъедините към нас.