Topone ви научи как да си купя електрически местообитания?

- Sep 26, 2017-

(1) при покупката на електрически комар намотки трябва да видите инструкциите, изберете ниска токсичност и не стимулиране на продукта, докато избора на по-надеждна марка. Вижте дали опаковката отбелязан номерът на одобрението на националната земеделска комисия и точният състав на съдържанието на наркотици.

(2) при избора на електрически местообитания в зависимост от това дали появата на драскотини и пукнатини, деформации и други явления, проверете произхода, производителите и ръководство за потребителя е пълна.

(3) за да видите дали светлина след захранване е включен, проверете температурата е нормална. Мощност момент на топлина прехвърляне съвет трябва да бъде горещо чувство. Могат да се поставят малки хартия наблюдение. Обща мощност 2-3 минути след хартия ще се загрее огъване, но няма да се превърне жълт.

(4) електрически комар намотки повърхността трябва да няма значителни цвят, филмът е пълен без дефекти, не плесен явление, използването на ароматни аромат, не стимулация, без пепел, няма огън.

(5) течен местообитания на течността трябва да бъдат прозрачни безцветни или жълтеникави № утаяване феномен, ОСП е анастомоза без течове, същото време без стимулация, без открит пламък.