Дезодорант за тяло за жени

Дезодорант за тяло за жени

Спрей за жени За продукта · Спреят продължава цял ден. · Мирише чудесно. · Увеличава страховете. · Чисто спортен вкус. · Класически, плодов, свеж аромат. · Мирише страхотно с ефективна защита на дезодорантите. Какво е MOQ? Обикновено, нашите MOQ е 30000pcs при отчитане на цената на ...
Чат сега

Информация за продукта

Спрей за тяло с дезодорант за жени
PCPD.jpg

Мазна мъгла овлажнява кожата, освежаващата формула се влива с различен аромат. спрей за миризма на мирис, да се чувствате сладки за 24 часа.


vvd.jpg

Име на продукта Спрей за тяло
Име на марката I & Admirer или OEM
аромат Избор на клиент
Сила на звука 150ml
диаметър 52 мм
Подробности за опаковката 96pices / картонени


PCPDS.jpg

photobank.jpg

(1) .jpg

(2) .jpg


PCRC.jpg

3333.jpg


OEM, ODM са добре дошли.


Можете да използвате собствената си марка или нашата. Ако използвате нашата марка, нашият професионален дизайнерски екип ще ви помогне да проектирате опаковката, като формата на бутилката, логото и картонената кутия. Нашият изследователски екип ще изследва нова формула според вашия пазар.


2. Ще бъде осигурена безплатна извадка.


Обикновено ние правим безплатни проби за вас, докато ви позволяват транспортната такса за проби. Но когато пробата се нуждае от нова форма, ще ви позволи да заредите формата. След като сключим сделка, таксата за проба ще ви бъде върната.


3.Добре дошли на посещение.


Когато дойдете в нашата компания, ще ни уредим да вземем кола, за да вземем и да ви помогнем да резервирате хотел. Ако искате да посетите местното живописно място, нашият колега ще ви придружи.


4.След услуги


a.По време на производство и след доставка ще проследим навреме и ще съобщим на Вашата стокова ситуация.


б.При пристигането на стоките, ако откриете какъвто и да е дизайн и качествен въпрос или разлика от вашите проби, моля не се колебайте да се свържете с нас, ще намерим въпроса и ще го разрешим с вас.


Hot Tags: тяло спрей дезодорант за жени, Китай, производители, доставчици, фабрика, едро, евтини, персонализирани, марки, насипни, ниска цена, купуват отстъпка, на склад, безплатна проба, направени в Китай

Запитване

Може да харесаш също