Бебешка пелена за новородени

Бебешка пелена за новородени

Евтини бебешки пелени на едро Предимства на продукта: Висока и незабавна абсорбция. Памук мек за нежна кожа на бебето. Дишаща пелена, без обрив. Всеки детайл на дизайна, за да покаже нашата супер грижа за бебето на мама. Характеристики за избор от: 1) Ултра тънка абсорбираща сърцевина, компактна структура за ...
Чат сега

Информация за продукта

Детска пелена за новородено


PCPD.jpg

(1) Съдържат хитинантибактериален фактор. Ефективната за предотвратяване на кожата е ерозирала от пикочната киселина и ефективно предотвратява появата на диария. Грижа за кожата на бебето, задника на бебето винаги ще е далече от това.

(2) Супер мек нетъкан повърхностен слой: Специална обработка на памучни влакна, много мека, позволява на бебето да се чувства много удобно, когато носете.

(3) Триизмерни страни, устойчиви на течове: Еластичният крак и еластичният колан могат ефективно да предотвратят изтичането.

(4) Добавете специален абсорбиращ слой (ADL), той може да ускори скоростта на разпространение и скоростта на инфилтрация, да намали степента на антиинфилтрация. Повърхността винаги ще бъде суха.

(5) Супер абсорбиращ капацитет. SAP и America Pulp с висококачествено и естествено супер абсорбиращо сърце NSB, абсорбцията е обещана. (SAP: марка SUMITOMO, 1g SAP може да абсорбира 130ml чиста вода в 1min)

(6) Еластична еластична лента: PU пяната е мека и предпазва талията на бебето.

(7) Супер мека вълшебна лента с анимационен дизайн: Тя може да се регулира свободно според талията на бебето. Той може да се използва повторно много пъти.

(8) Нетъкан композитен дишащ филм: PE дишащ обратно филм с много хиляди малки отвори позволява на въздуха да циркулира, за да държи бедрата на бебето винаги суха. С големия сладък анимационен дизайн пелерът става по-привлекателен.

 

vvd.jpg

Име на продукта
Бебешка пелена

цвят

Цветен печат

Тип пелена

Разполагаем
Име на марката

Jappy или OEM

Възрастова група

Бебетата

абсорбция

Суха повърхност


PCPDS.jpg

(1) .jpg

(2) .jpg

(6) .jpg

(7) .jpg

(3) .jpg

(8) .jpg

(5) .jpg

(4) .jpg


PCRP.jpg

3333.jpg


Нашата услуга


* Можем да адаптираме нашите polybags (вътрешна опаковка) към дизайнера на купувача. Ние също така можем да организираме продукцията по дизайн на купувачите, за да отговорим на нуждите на Вашия пазар и изискванията на вашите клиенти, но ще има допълнително заплащане на печатните цилиндри, да бъдат поети от купувача.

* Стилът, цветът, размерът, теглото, материалът и опаковката могат да бъдат персонализирани според вашите поръчки. Ние можем да произвеждаме по свой собствен дизайн и собствена марка.

* Бихме желали да ви изпратим безплатни мостри от нашите продукти за вашето проучване и оценка.

Hot Tags: бебе пелена за новородени, Китай, производители, доставчици, фабрика, търговия на едро, евтини, персонализирани, марки, насипни, ниска цена, купуват отстъпка, на склад, безплатна проба, направени в Китай

Запитване

You Might Also Like